dimarts, 31 de maig del 2016

MUSEU MNAC

Quan vam fer la llista de propostes sobre "què volíem fer" per aprendre sobre Art, vam decidir que ens agradaria conèixer el MNAC ( Museu d'Art Nacional de Catalunya). Quan es va apropar la data, vam fer un "planing" de com seria el dia i com arribaríem. Avui 31 de Maig ha arribat el gran dia! En primer lloc hem fet una activitat que es diu " Emociona't". La Laia, la noia que ens ha guiat al Museu, ens ha ensenyat a fer de Crítics d'Art i fixar-nos en els petits detalls de les Escultures, pintures i mobles ( de Gaudí). Finalment hem fet una ruta per la zona del Romànic ( teníem moltes ganes de veure el Pantocràtor). Ens hem quedat amb ganes de veure més èpoques: papa i mama, porteu-nos un altre dia!

dimarts, 24 de maig del 2016

Entrevista a la Patricia

Avui ha vingut la Patricia, una noia experta en Història de l'Art. Ens vam preparar unes preguntes per poder aprendre més sobre l'Art. Algunes de les preguntes que li vam formular van ser: - Per què Goya no va participar a la Guerra? O si va participar i com? - Que és art per tu? - Com va sobreviure el pare d'Anna Frank? - Quina època t'agrada més: impressionisme, el romanticisme...? Ens va fer descobrir artistes del segle XX i noves maneres de crear art! Moltes gràcies Patricia ens va agradar molt la teva visita!

ELS QUADRES ABSRTRACTES

Aquí adjuntem la fotograia del resultat dels nostres quadres abstractes. Us escrivim els títols i heu d'endevinar a quin quadre correspon: - El quadre de les emocions-Dina - Les branques del Drac- Ana - El bosc màgic- Romayssae - Els quadres de l'art- Jeny - La desesperació- Gerard - El monstre de colors vius- Lucia - El món de colors- Emmanuel - La nit de l'arbre- Chen Jie - El neixament dels colors-Thais - El dinosaure que escombra- Victor - La cova i el món- Joan - El parc- Kungly -La familia de les pedres de colors- Gisela - Art per totes les parts- Ainhoa Hi ha un quadre que vam fer tots i totes junts, inspirant-nos en com hem viscut aquest any. El Tianhao i el Fengrui han pensat el Títol: Les emocions de 3r A

L' ART: L'ARQUITECTURA

Hem descobert obres arquitectòniques de cada Continent. Nosaltres hem volgut crear la nostra i li hem posat un titol. Quina creieu que correspon amb el títol? - La casa de la Segona Guerra Mundial - El parc de Sant Martí - La terrassa misteriosa - L'arc de Sant Martí Màgic

PINTURA I ESCULTURA

Ens hem deixat emportar per la mà i hem deixat el cap fora de la classe...Hem fet una obra d'art abstcracte i escultures!

dimecres, 11 de maig del 2016

PISTES ATLETISME

Hem pogut gaudir de les pistes d'Atlestisme que hi ha a Santa Coloma de Gramenet!

ELS MAMUTS A LA PREHISTÒRIA

El nostre projecte: la prehistòria! Estem aprenent les diferents etpaes, quant mesura un mamut i la diferència amb una figura humana...és un tema molt interessant!

L'ART: LA FOTOGRAFIA

Hem descobert amb el projecte de l'Art que hi ha diferent maneres d'expressar -lo : la fotografia, l'arquitetura,er la dansa, la pintura, l'escultura, el cinema... Primer hem començat per descobrir la Historia de l'Art: com ha estat l'art durant la història. Ara estem experimentant diferents maneres d'expressar i hem començat per la fotografia. Hem fet les següents fotografies en grup. Us diem el títol i la descripció, a veure si endevineu de quina parlem! - EL CENTRE DE L'AMAISTAT: Aquesta fotografia representa que l'amistat pot durar fins l'infinit. Quan mirem les mans ens transmet amor i alegria, Aquesta fotografia ens recorda a l'amistat i el treball en equip. - ANEM D'EXCURSIÓ: Aquesta fotografia ens recorda quan anem d'excursió. - LES SABATES QUE ENS ACOMPANYEN A TOT ARREU! Aquesta fotografia representa quan anem a comprar, a l'escola, d'excursió. Ens recorda tots els moments que hem passat junts. - PONT DE SABATES: Aquesta fotogria representa quan llegim i ajudem al cervell. Aquesta fotograia ens recorda quan ens asseiem al sofa i llegim al relaar-nos. Quan mirem la fotograia sembla que ens enviem les paraules amb els peus.