dijous, 28 d’abril del 2016

ARTISTA: VINCENT VAN GOGH

A 3r , hem treballat l'artista Vincent Van Gogh. Hem après sobre la seva vida, les seves tècniques, ens hem inventat un conte a partir dels seus quadres, hem practictat la tècnica de les pinzellades, hem creat una habitáció com la d'"Arles" amb prespectiva...Aquí teniu una prova: som uns artistes!

divendres, 15 d’abril del 2016

Ritual per eliminar els pensaments que no ens ajuden a crear!

Estem començant el projecte sobre l'Art. El primer que hem de fer per començar a descobrir que és Art i crear, és eliminar els pensament negatius que ens venen ( no sé fer-ho, no sé cantar, no sé dibuixar, no puc...). Primer de tot, hem escrit en un paper les paraules que ens diem i les hem llençat a les escombreries tots junts i trencant el paper. A continuació, hem escrit frases que ens ajudin a connectar amb el nostre Art i les hem guardat en una capseta que hem portat de casa. Aquesta capseta l'ha guardarem a l'escola i l'utilitzarem quan ens bloquegem! Quan hem acabat, uns nens/es han dit: " ens sentim feliços!".

TALLER VAN GOGH

Dilluns dia 11 i avui Divendres 15 ens hem summergit en la vida de Vincent Van Gogh: hem seguit aprenent sobre la seva vida, entendre els seus quadres, pintar amb pinzellades...Ha estat increible!

dilluns, 11 d’abril del 2016

QUÈ SABEM: ENS INSPIREM MOVENT EL COS

Per escriure el QUÈ SABEM, ens hem inspirat movent el cos. Hem escoltat dues cançons: Ed Sheran- Thinking outloud / Jesse and Joy- Me quiero enamorar. Després, en un paper, hem escrit paraules que definissin que és Art per a mi. Finalment, en un paper d’embalar negre, hem escrit frases que ens han sortit a partir de les paraules.