dimecres, 21 de desembre de 2016

Viu el Nadal!

Hola famílies!
El Nadal és una època d’il·lusió i vacances per als nens. Aquests dies poden aprendre i divertir-se amb moltes activitats que podeu dur a terme, a més, en família.
Us presentem algunes de les activitats que els alumnes poden realitzar durant el Nadal: 
  • Anar al cinema i al teatre: en aquestes dates s’estrenen moltes pel·lícules infantils. És doncs, un bon moment per portar-los al cinema. És recomanable triar una història que transmeti valors. També és una bona idea explicar la trama abans d’anar-hi per ajudar-los a entendre-la; també és positiu comentar-la un cop s’hagi acabat.  
  • Visitar fires nadalenques: és una bona opció perquè els nens entrin en contacte amb elements nadalencs. Aquesta visita es pot convertir en una excursió agradable per gaudir de l’ambient.
  • Anar a la biblioteca municipal: triar algun llibre o pel·lícula d’interès per llegir i veure a casa amb els vostres familiars.
  • Llegir poemes o contes de Nadal: Hi ha molts títols que poden agradar als nens, com Conte de Nadal de Charles Dickens… A més, podeu animar-los a escriure alguna petita poesia o felicitació. 
  • Ensenyar a comprar a Nadal: comprar torrons, polvorons i els dolços que més els agradin. Pot ser una visita que involucri els vostres fills, en els preparatius de Nadal. 
  • Participar en campanyes solidàries: el Nadal és un bon moment per fomentar la solidaritat en els nens i nenes i per oferir activitats en les quals cooperin i puguin continuar participant durant tot l’any.  
  • Crear instruments musicals senzills: poden construir una pandereta, un tambor, campanes, etc. D’aquesta manera, tindran instruments per acompanyar les nadales. 
  • Confeccionar postals per enviar a familiars i amics: poden crear-les i dibuixar-les, escriure-les i enviar-les, així se senten protagonistes. També es una opció decorar algun racó de la casa amb postals que es rebin a casa.  
A més us recomanem algunes adreces d’interès per consolidar coneixements treballats durant aquest primer trimestre de curs.

Bon Nadal! 

LA MOTXILLA
INFOK
AVENTURA'T AMB L'ORTOGRAFIA
CAIXA FORUM
MUSEU BLAU
COSMO CAIXA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada